Bakgrundsbild för produkten Alufase

Alufase

Det välkända spanska varumärket Alufase tillverkar ställningar i aluminium, som sammanfogas med hjälp av en expansionsteknik. Det gör ställningen upp till tre gånger starkare och tio gånger hållbarare än traditionell svetsning.

Kontakta oss Gå till ställning.se

Alufase tillverkar några av marknadens tåligaste hantverkarställningar och rullställningar. Bland användarna i världen finns NASA, Airbus och den amerikanska försvarsmakten.

Det är enkelt att montera ställningarna från Alufase. Vi tillhandahåller ett komplett paket med tydliga monteringsanvisningar anpassade för svenska lagkrav. Det krävs inga extra verktyg för att sätta ihop ställningarna.

Plattformarna är lätta, starka och tåliga. De tillverkas av finsk plywood, har glidsäker yta och är godkända för belastningsklass tre, vilket gör Alufase till en favorit bland ställningsuthyrare.

En lättviktare

Alufase tillverkas i aluminium, som har låg vikt. Det minskar risken för belastningsskador hos ställningsmontörerna och sänker dina fraktkostnader.

10 års garanti

Alufase lämnar tio års garanti på fabrikationsfel.

Starkare och hållbarare

Den innovativa expansionstekniken, där ramarna kallpressas för att sammanfogas, gör Alufase både starkare och hållbarare än svetsade ställningar.

Ladda ned material

Här hittar du monteringsanvisningar och annat praktiskt material för dig som är nyfiken på Alufase.

Varför aluminium?

Många av våra ställningar tillverkas i aluminium, som är ett flexibelt och hållfast material med låg vikt. Det är enkelt att montera och ta isär alla komponenter, vilket minskar risken för arbetsskador och underlättar vid transport.

Vill du veta mer?

Markus Olsson

Innesäljare

0586 – 75 06 15 markus.olsson@stallning.se

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor eller vill veta mer om Alufase eller våra andra produkter och tjänster.

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för just ditt projekt.

Kundcase

Vi har skapat många säkra arbetsplatser genom åren. Här är några referensuppdrag!