Tobias julhälsning

Julen närmar sig med stormsteg och jag vill ta tillfället i akt att skicka en varm julhälsning till samtliga fantastiska medarbetare, kunder & samarbetspartners. Det är ni som gjort 2021 till ett år där vi överträffat samtliga operativa mål men det som jag är mest stolt över är att vi dessutom strategiskt orkat genomföra alla aktiviteter kopplade till vår affärsplan. Det är tack vare detta fokus på utveckling som gör att vi 2022 kommer vara ännu vassare på att kunna leverera hållbar och säker tillgänglighet i höjden till våra kunder.

Jag går nu in på mitt tredje år som VD för Solideq-koncernen och hittills har mycket handlat om att bygga ett attraktivt bolag som med rätt människor, kultur och struktur är redo för att kunna växa på ett hållbart och värdeskapande sätt för både medarbetare, kunder och ägare. Här har vi som sagt tagit stora kliv framåt i år och vårt uppdrag för 2022 blir därför att på ett tydligt och engagerat sätt kunna förmedla varför och hur ett partnerskap med Solideq kan skapa framgång.

Ni som inte känner till Solideq och den resa vi gör så hoppas jag nedan text som är ett utdrag från vårt kulturmanifest ger en liten uppfattning om oss och våra ambitioner.

Med det sagt vill jag önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år och jag hoppas vi får anledning att mötas i 2022!

Tobias Wreje-Larsson,
VD Solideq
_________________________

Vi på Solideq är trygga, stolta och känner lust och glädje över att kunna erbjuda världen säkerhet i höjden. Denna passion för vår leverans till marknaden känner vi även över att jobba ihop som individer och team samt med våra partners och leverantörer.

Vi upplever verkligen att vår genuina vi-känsla, gemenskap och positiva attityd skapar utveckling och framgång för oss själva och även för våra kunder.

Framgången skapas mycket tack vare vår tydlighet, viljan att förstå mottagaren och vår ödmjukhet i att ha modet att vara sårbara och personliga.

Solideq tänker säkerhet, lönsamhet och kunden!

Kundfokus är naturligtvis helt avgörande för vår framgång.

Därför tänker vi att kunden är en strategisk långsiktig partner för Solideq och en part som vi utvecklas tillsammans med. Viktigt dock att vi samtidigt har stort fokus på säkerhet och lönsamhet för både oss och kunden för att lyckas med detta.

Framgång för oss på Solideq är glädje, energi, säkerhet, viljan att tänka nytt, lönsamhet och långsiktigt hållbart!

Tobias Wreje-Larsson
Tobias är VD för vår svenska verksamhet samt koncernchef för Solideq Group. Han har lång erfarenhet av chefspositioner inom sälj, marknadsföring, affärsutveckling och digitalisering. Tobias har internationellt jobbat mot bygg- och anläggningsbranschen samt olja & gas i över femton år och han titulerar sig själv som säljnörd